dizályn, fless Weekly 01.

21okt07

Eheti vendégünk (aha persze ott van hogy 01., seráfütty) a portugáliában élő de német származású Patrick Goor. Szép oldalak, és nagyon kis okos flash, pont elég, egy kicsivel se több. Néhány dolgot azért meglehetettvonla htmllel is oldani, csak hogy ne sírjanak a kóderek se. És bevallottan tipofil, ami itt persze pulsz pont. A Lux Fragile oldalon érdemes bekapcsolni a zenét, mert arra kb szépen rímel az összes szályt. Nyilván vagyok a Blőrrel kapcsolatban, az egyik legjobb dolog “kamera által homályosan” nézni, a fless meg pont szereti is ezt. Kiváncsi vagyok a következő kinézeti tendenciára, így a shiny lassú, de azért üdvözlendő lecsengése után örülnék, ha a blur lenne a meghatározó stíluselem.
Várom a tippeket, hogy szerintetek hogyan fog alakulni ez.



1 Responses to “dizályn, fless Weekly 01.”

  1. 1 barb

    milyen szimpatikus kérdésfelvetés,mii?!.melleslegben megjegyezném-mint már oly sokszor-a zenében ezúttal is igazad volt.apropopó-ugyeugye készül nekem az a szídí,tele csupacsupa audiofil finomsággal?de térjünk csak vissza erre shiny golden dologra..
    vagy inkább erre a blör dologra? a meghatározás: ‘kamera által homályosan’ mármár perverz szintű érzéstöbbletet váltott ki belőlem..fotofiliának hívják. de. jómagam ugyvagyok ezzel a kérdéssel,mint minden történelem elemmel: éld át,élvezd,majd lépj tovább. jót tesz e tehát a blur retrója? (a fotofileknek mindenképp:)
    de jó lesz ha ugyanaz történik vele mint a sájnival? én semmiképp sem szeretném.
    de ez az élet természetes sorrendje. dolgok kommerszé válnak.akkor nem dacolnék ezzel.
    hogy vacc nekszt? nos. nem vagyok jós.
    a flesss pedig elég tág tárház…
    levegőbe pedig nemszeretnék olyanról vagdosni,amit effektíve nem csinálok..
    de beszéljük meg..állok előtte :)


Hozzászólás